Munkatársak, Iroda

Bemutatkozás:

 

A Siklósi Egészségfejlesztési Iroda (EFI) 2013-as indulása óta foglalkozik a siklósi járás lakosságának testi, lelki, és szellemi egészségének támogatásával, fejlesztésével, valamint a betegségek prevenciójával, és a kockázati tényezők, valamint rizikófaktorok csökkentésével. A fenntartási időszak befejezése óta az EMMI (Emberi Erőforrások Minisztériuma) által nyújtott finanszírozásból végezzük tevékenységünket. Egészségfejlesztő programjainkat kiváló szakemberek (orvosok, dietetikusok, gyógytornász, mentálhigiénikus, diplomás ápoló) és civil szervezetek bevonásával valósítjuk meg a járás 53 településén.

Az EFI iroda, a Siklósi Kórház Nonprofit Kft. gazdasági épületében (7800 Siklós, Baross G. u. 6.) kapott helyet.

Irodánkban fogadjuk pácienseinket. Emellett itt végezzük a regisztrációs, adminisztrációs feladatokat, a programok dokumentálását.

Az EFI irodához tartozik egy klub helység, ahol rendszeresen szervezünk betegklubokat, előadásokat, különböző egészségmegőrzéssel kapcsolatos rendezvényeket.

 

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 7:30 - 15:30

Elérhetőség: 06/72/352-411 /518;

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook oldal: Siklósi EFI

Link: https://www.facebook.com/siklosefi

 

Munkatársak:

Bodó Katalin - EFI vezető
Kovácsné Szeibert Szilvia - EFI munkatárs
Feledi Zsuzsanna - EFI munkatárs
Somogyi Éva – Pénzügyi vezető
Juhász Éva - EFI projektasszisztens

Fel